Viewed 54 times 1 Answers
0
من اصل مدرک لیسانس و ارشدم رو که از دانشگاه دولتی بود گرفتم، ترجمه رسمی کردم و ریزنمراتم با ویزای ویزیتور به زودی میام کانادا که بعد اینساید کانادا پذیرش بگیرم از کالج یا دانشگاه، میخواستم ببینم کانادا قبول میکنه ترجمههای رسمی مدارکمو که خودم دستی تحویل بدم یا حتما باید دانشگاه بفرسته براشون؟ (بعید میدونم وقتی من خودم ایران نیستم، دانشگاه قبول کنه به خودش زحمت ارسال مدارکم رو بده)
2021-10-18 04:50:00 Canada ویزایدانشجویی #کالج یا دانشگاه
1 Reply
سلام. برای درخواست اولیه پذیرش که نه، ولی برای نهایی شدن پذیرش، وقتی از شما مدرک آفیشال درخواست میشه، حتما باید مهروموم بشه براشون ارسال شه. بعضی دانشگاها مهروموم میکنن میدن خودتون پست کنین(یا ببرید)، ولی مثلا دانشگاه ازاد کلا این کارو نمیکنه و فقط مستقیم خودشون پست میکنن. اگر قبول نکنن به خوپتون تحویل بدن ولی قبول کنن پست کنن به آدرسی غیر از دانشگاه(مثلا منزل خودتون اونجا) به همون حالت مهروموم شده میتونین از پست تحویلش بگیرید و مجدد یا پست کنید یا دستی ببرید هرجور که اونجا قبول میکنن. اگه نه هیچکدوم نشد با یکم خرج میتونین از WES تاییدیه خاصی بگیرید که بعدا هر موقع درخواست میدید مدارکتون رو wes براشون ارسال میکنه و آفیشال هم هست. این گزینه ها به ذهن من میرسه، حالا باز شاید کسی نظر بهتری بده
2021-10-18 08:41:00

Similar Question:
#کالج یا دانشگاه

باشه من امسال وارد ۱۲ هم میشم و خواستم برای یه کالج یا دانشگاه اقدام کنم ولی تا اونجایی که میدونم کالج محیطش تعاملی تره چه کالج های خوبی رو با شهریه پایین در رشته بیولوژی undergraduate پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید??
2021-09-02 02:15:00 #Canada [کالج یا دانشگاه] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

اگر اصل مدرک کارشناسی (دولتی روزانه) نتونیم بگیریم از دانشگاه جایگزین دیگه ای نداره که به دانشگاه های کانادا ارائه بدیم؟
2021-09-09 03:57:00 #Canada

برای دوره دیپلما کالج هامبر نوشته مدرک ۱۲ سال تحصیل که میشه دیپلم یا مدرک پیش دانشگاهی اگر به جای اون مدرک لیسانس رو ارائه بدیم مشکلی داره ؟ من نمره های لیسانسم خوبه اما نمره های دوران مدرسم اصلا خوب نبودن
2021-09-24 10:57:00 #Canada

من فوق لیسانس زبان دارم آیلتس گرفتن کاری نداره برام هروقت بخوام کافیه شرکت کنم میخوام کالج شرکت کنم و برم هم درس بخونم کنارش کار کنم و خرجمو خودم بدم بعد از یکی دوسال زن و بچه رو ببرم بنظرتون میشه؟
2021-09-05 14:32:00 #Canada

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک

من چهل سال دارم و حدود ۱۸ سال پیش مدرک کارشناسی ارشد گرفته ام به نظر شما اگر اپلای کنم برای یک کارشناسی ارشد در رشته دیگه ای (مثلا مدیریت)، به علت گپ تحصیلی آفیسر رد میکنه؟ البته در این مدت کار کاملا مرتبط با رشته کارشناسی و کارشناسی ارشدم (رشته های علوم توانبخشی) انجام داده ام البته هدف من فقط اقامته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-10-22 11:32:00 #Canada